🥨

Korvapuusti

Suomalainen korvapuusti kanelilla ja sokerilla

2.5 tuntia
16 kappaletta
Keskitaso
Leivonnaiset
Ainekset
  • 5 dl maitoa
  • 50g hiivaa
  • 1.5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 kg vehnäjauhoja
  • 100g voita
  • 1 muna
  • Täyte:
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl kanelia
  • 100g voita
  • Päällystys: muna ja sokeri
Valmistusohjeet
  1. 1Tee taikina kuten pullassa.
  2. 2Anna kohota 1 tunti.
  3. 3Kaulitse taikina suorakulmioksi.
  4. 4Voitele voi ja ripottele sokeri ja kaneli.
  5. 5Kääri rullalle.
  6. 6Leikkaa viipaleiksi.
  7. 7Muotoile korvapuustit.
  8. 8Anna kohota 30 minuuttia.
  9. 9Voitele munalla ja ripottele sokeria.
  10. 10Paista 200°C:ssa 15-20 minuuttia.
Vinkkejä
  • 💡Korvapuusti on suomalainen versio kanelirullasta.
  • 💡Tarjoile tuoreena kahvin kanssa.
  • 💡Säilyy pakastimessa.
Korvapuusti - Elämänilo-reseptit - Ilopilleri