🍒

Vispipuuro

Perinteinen puolukkavispipuuro

35 min
4 annosta
Helppo
Jälkiruoka
Takaisin resepteihin
Ainekset
  • 8 dl vettä
  • 2 dl puolukoita (tai mehua)
  • 1 dl mannaryynejä
  • 0.5 dl sokeria
  • Ripaus suolaa
Valmistusohjeet
  1. 1Kiehauta vesi ja puolukat, soseuta ja siivilöi halutessasi.
  2. 2Lisää sokeri ja suola.
  3. 3Vatkaa mannaryynit joukkoon ohuena nauhana.
  4. 4Keitä miedolla lämmöllä 7–10 minuuttia, sekoita pohjaa myöten.
  5. 5Jäähdytä haaleaksi.
  6. 6Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaaleanpunaiseksi vaahdoksi.
  7. 7Tarjoile kylmän maidon kanssa.
Vinkkejä
  • 💡Käytä kylmää astiaa nopeampaan jäähtymiseen.
  • 💡Säädä sokeri makusi mukaan.
  • 💡Koristele kokonaisilla puolukoilla.

Muita jälkiruoka-reseptejä

🫐
Mustikkapiirakka
1.5 tuntia
Helppo
Katso resepti
🥞
Pannukakku
30 min
Helppo
Katso resepti
🍓
Marjapiirakka
50 min
Helppo
Katso resepti
Vispipuuro - Elämänilo-reseptit - Ilopilleri